Mitt møte med Jesus


Opp igjennom livet mitt har det vært perioder hvor ting så håpløst ut, hvor jeg tok meg selv i å spørre hvor er du Gud? Jeg kan ikke se deg. Det opplevdes så mørkt og jeg så ingen lys i tunnelen. Alt jeg så var dekket av et mørke, sinne og håpløshet. Som barn kjentes det urettferdig da jeg var i den situasjonen av å ikke kunne velge.


Min mor og bestemor har lært meg å kjenne Jesus. Det har reddet meg. Jeg har alltid hatt en tro på Gud og hatt en visshet om at Han alltid vil støtte meg, være nær meg. Selv så ufortjent det har vært. Mange av mine vonde opplevelser resulterte i at jeg lukket dører for å glemme, ønsket bare å fortsette. Det var da mine lenker kom, lenket fast til jorden.


Jeg har tatt mange gode valg i livet og fått meg en familie. Det var når ungene kom til verden at jeg begynte å søke mening med det jeg hadde opplevd som barn. Jeg hadde et behov for å slippe å bære den tunge byrden, jeg ønsket å gi den over til Jesus.


Det førte til mitt møte med Annlaug. Jeg vet at Jesus hadde brukt henne før i denne vanskelige situasjonen. Min mor spurte Annlaug om å komme inn i hjemmet vårt og be for oss og velsigne hjemmet vårt med Jesu blod.


Jeg tok selv kontakt med Annlaug med hjelp av min søster. For første gang kan jeg si at jeg er fri fra disse lenker jeg var bundet til. Vi startet med en liten samtale om hva jeg ønsket og så ba vi. Vi ba om at Jesus måtte lyse på situasjoner i livet mitt hvor han ønsket å vise meg noe. Jeg har forstått at Jesus møter oss på ulike måter og det gjelder nok også her. Jesus møtte meg ved å ta meg med tilbake til de vonde minnene slik at jeg kunne beskrive dem- vitne om dem. Deretter ba vi Jesus lyse på minnene og Han viste meg helt konkret hvor han stod i samme minne, i samme rom. Jeg fikk se at uavhengig hvor vondt det har vært så har Jesus vært der sammen med meg. Dette ble så sterkt for meg å se på hvordan Jesus helt konkret helet meg igjen. Jeg fikk være Hans barn og oppleve at Gud min Far tok bort smerten og fylte den med fred.


Jeg vil prise Jesus for Hans nåde og kjærlighet. Og jeg vil takke Annlaug for hennes lydighet og villighet til å bli brukt i tjeneste for Gud.


Mann midt i livet


Samtalene som jeg har hatt med Annlaug har vært en spesiell vandring helt tilbake til barneåra. Sammen har vi stanset opp fra min hverdag nå og tatt mange stoppested på vei tilbake i livet. Kombinasjonen av samtale og bønn til Jesus har leget mange sår, og gitt meg mer frihet fra nå av og frem i tid! Tjenesten til Annalug har gitt meg nye opplevelser i lag med Jesus, og Han har tatt bort mye av det som har gjort vondt i livet.


Takknemlig


Etter å ha dratt på et tungt "lass" med skyldfølelse heile livet, fekk eg hjelp til å legge av byrdene, sjå at feilen ikkje var min aleine og gå oppreist vidare... I samen med Jesus. Befriande!


Tunge ting i livet er ofte skambelagt... Å få hjelp til å sjå sant på problem - sette ord på det vonde og bryte det mønsteret som ble så trangt. Takknemlig !


Kan Jesus virkelig hjelpa meg med mine vonde tankar og følelsar...? JA!!! Ved at Annlaug ba for meg hjalp Han meg til å sette ord på dei vonde tingene i livet mitt - huske det som var ulovlig og fortrengt. Lære meg å tenke på en ny måte, be på en ny måte, ja heile livet blir levd på en ny og bedre måte! Gladjente!


Den kjærligheten jeg aldri hadde fått var blitt til et stort tomt rom, en mangel som preget hele min livsførsel. Nå har Jesus fått fylt det rommet med sin kjærlighet. Nå har også jeg kjærlighet å dele med andre...


Dette er å anbefale


Vi har alle hatt erfaringer i livet, som former oss til de menneskene som vi er i dag. Noen erfaringer er gode, mens andre er vonde. Uavhengig av erfaringene er gode eller vonde, tar vi de med oss i livet. Noen av erfaringene vil vi ha for oss selv, og ikke dele dem med noen. Noen av erfaringene er så vonde at vi ikke vil dele dem med oss selv en gang. Da tar vi og gjemmer dem dypt inni oss, og håper at vi aldri finner dem igjen. Disse erfaringene ligger her og ulmer, vi har gjerne glemt dem, og tror at de ikke er der. Vi kan gjemme et brød i huset vårt, og vi kan glemme at vi har gjemt det, men brødet er der alikevel. En dag oppdager vi at huset lukter mugg. Sånn er det med disse vonde erfaringene også. Selv om vi har gjemt dem, og selv om vi har glemt dem, så ligger de der å lager mugg i livet vårt.


På samme måte som vi kan finne igjen brødet og kaste det ut, kan vi lete frem disse erfaringene og kaste dem ut. Det kan være en vanskelig jobb, og det kan koste mye. Da er det godt og vite at vi kan få hjelp til å rydde opp, og at Jesus er en ekspert på rengjøring.


Ved å gå til Annlaug, har jeg oppdaget at jeg hadde mange godt gjemte rom, som var med på å forme meg, og mange av mine negative handlinger. Vi har bedt sammen, og Jesus har vist meg at mange av mine erfaringer, tom. er løgn-tanker. Jesus har vist meg hvordan han ser på meg, og hvilken verdi jeg har i Hans øyne. Jeg har fått en ny glede i livet, og de rundt meg kan merke at mange av de negative sidene i livet mitt er blitt bedre.


Jeg er fortsatt bare et menneske, og trenger nytt påfyll av Jesus sin kjærlighet og nåde hver dag, men jeg merker at mange av de avlåste rommene i hjertet mitt er åpnet, og at jeg har fått en bedre hverdag. Dette er å anbefale.


Vi har gått i dypet, og funnet røtter og årsaker jeg ikke ante at eksisterte


Jeg har alltid vært mye redd, spesielt for mørket og alt som er mørkt. Jeg har hatt mye mareritt, og har i perioder følt meg både jaget og plaget.


Det var «tilfeldig» at jeg kom i kontakt med Annlaug, men hele livet mitt har endret seg på grunn av dette. Jeg har alltid vært kristen, og har bedt mye, spesielt når jeg har vært redd. Forskjellen med å komme til Annlaug, var at vi sammen kunne be til Jesus om at han ikke bare skulle ta bort alt som skremte meg, men be ham vise hvorfor jeg var så redd. Vi har gått i dypet, og funnet røtter og årsaker jeg ikke ante at eksisterte.


Resultatet har blitt at jeg nå er helt kvitt marerittene, jeg er helt kvitt frykten og jeg har blitt helbredet fra en mangeårig kronisk sykdom. Det er nå halvannet år siden jeg ble frisk, så det kan ikke være en placeboeffekt eller en naturlig oppsving i sykdommen. Jeg er frisk, takk Jesus!


Det har vært veldig godt å komme til Annlaug. Hun er klok, raus og vis, men best av alt, så søker hun Jesus i ett og alt. Det er Jesus som er i fokus i alle samtaler, det er han som gjør sitt verk i oss.


Til sist må jeg si at det har vært en lettelse for meg å kunne betale Annlaug for disse samtalene. Jeg hadde aldri hatt mot til å bruke så mye av noens fritid, særlig når jeg vet at jeg ikke er den eneste som får hjelp. Anbefaler dette på det aller varmeste!